Bekijk de demo

Niets maakt zo duidelijk hoe Comproved werkt als het zelf ervaren. Bekijk de demo en ontdek hoe de comparing-tool meerdere leeractiviteiten bundelt. 

1. Actief leren van voorbeelden

Door voorbeelden te vergelijken en actief op zoek te gaan naar gelijkenissen en verschillen gaan studenten concreet kwaliteitsverschillen ervaren. Dit leidt tot betere resultaten

2. Leren (van) feedback geven en ontvangen

Door zelf feedback te geven wordt het product dieper geanalyseerd. Dit gebeurt a.d.h.v. een telkens wisselend concreet referentiepunt waardoor kwaliteitscriteria bottom-up worden gevormd en een reflectieproces over het eigen werk in gang wordt gezet. Daarnaast ontvangen studenten rijke, gevarieerde en on-time feedback van hun peers. Met een feedback actieplan gaan ze hier vervolgens zelf mee aan de slag, wat hun zelfregulerend vermogen bevordert. 

3. Geïnformeerd leren van peers

Door bij de resultaten niet enkel hun eigen werk en de bijbehorende feedback, maar ook dat van peers te bekijken, hebben studenten een schat aan informatie. Zo bouwen ze een repertoire van strategieën op waaruit ze kunnen putten om de kloof tussen de huidige prestaties en de gewenste resultaten te dichten. Het analyseren en vergelijken van voorbeelden stimuleert bovendien de transfer van competenties naar vervolgopdrachten. 

Let op, in de demo zie je enkel de teacher view met de niet-geanonimiseerde resultaten. Studenten krijgen altijd de geanonimiseerde resultaten te zien.

Bekijk de demo

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het e-book

Heb je graag nog wat extra achtergrondinformatie over comparatief beoordelen en de comparing-tool? Download het e-book hier.