Het hart van Comproved

Experts in onderwijs, toetsen en beoordelen

Comproved helpt docenten en assessors eerlijk en kwaliteitsvol beoordelen. Dat doen we met kennis én praktische tooling. Al onze workshops, publicaties en adviezen zijn getest in de praktijk en wetenschappelijk onderbouwd.

Comproved Academy

Onderzoek toont aan dat comparatief beoordelen werkt. Wij brengen deze methode naar het onderwijs via publicaties, workshops en adviezen op maat.

 

Lees meer!

Comproved comparing-tool

Aan de slag met comparatief beoordelen? Onze comparing-tool is geknipt voor het onderwijs.

 

Lees meer!

Het team

David Jagersma_Comproved_maarten
Maarten Goossens

Als voormalig leerkracht weet Maarten hoe lastig beoordelen kan zijn. Hij is een kei in het vertalen van onderzoeksresultaten naar de praktijk. Maarten was al gesprekspartner voor ruim 50 organisaties. Zijn analytische blik helpt onderwijsinstellingen hun assessmentpraktijk aan te scherpen.

David Jagersma_marije
Marije Lesterhuis

Marije promoveerde op de kwaliteit van assessments met comparatief beoordelen. Ze kan je alles leren over betrouwbaarheid, efficiëntie en validiteit. Wil je onderzoeken hoe comparatief beoordelen in jouw organisatie past? Marije helpt je op weg.

David Jagersma_roos
Roos Van Gasse

Roos Van Gasse is een allround assessment-expert. Haar PhD-onderzoek ging over het gebruik van toetsdata door docenten om hun instructies te verbeteren. Met deze achtergrond is Roos jouw perfecte pingpongpartner wanneer je assessments wilt gebruiken om je organisatie te verbeteren.

David Jagersma_Comproved_sven
Prof. dr. Sven De Maeyer

academisch adviseur

Sven De Maeyer is voltijds professor aan het departement Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoek richt zich op alle kwesties die te maken hebben met meten en evalueren. Wil je advies over onderzoek doen naar comparatief beoordelen, dan is hij je man.

Comproved is een spin-off van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek naar comparatief beoordelen met: