Update comparing-tool

update comparing-tool

Update comparing-tool

Bij Comproved hebben we een doel en dat is docenten, en bij uitbreiding iedereen die complexe zaken beoordeelt, helpen makkelijker en eerlijker te beoordelen. We geloven dat onze comparing-tool daar een grote hulp bij kan zijn. We vinden het dan ook heel belangrijk dat die tool zo gemakkelijk mogelijk in gebruik is. Daarom zijn we achter de schermen steeds bezig met het optimaliseren ervan. Uiteraard rekening houdend met de feedback die we van jullie, onze gebruikers, ontvangen.

De afgelopen maanden werkten we aan een update van de tool. De vernieuwde versie wordt gelanceerd op donderdag 1 september. Maar geen zorgen, in essentie verandert er niets! Je zal nog steeds vergelijkingen kunnen maken en feedback kunnen geven zoals je gewend bent. Enkel het opzetten van een assessment, wat – zeker voor nieuwe gebruikers – redelijk complex is, namen we onder handen.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

  • De structuur van de opzet is aangepast en logischer. Je doorloopt nu de 4 stappen: producten, vergelijkingen, feedback en resultaten. Zo configureer je eenvoudig jouw gewenst assessment.
  • Onduidelijke formuleringen werden verwijderd. Enquête-gewijs word je nu aan de hand van vragen doorheen het opzetten van een assessment geloodst.
  • Je vindt nu heel wat extra uitleg onder de info-icoontjes. Hierdoor hoef je niet steeds terug te grijpen naar de complete handleiding.
  • Onder een 5de tab vind je extra opties voor de geoefende gebruiker. Deze zijn niet noodzakelijk om een goed assessment op te zetten, maar kunnen van pas komen bij specifieke wensen.

Voila, we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de vernieuwde tool als wij! Met deze aanpassingen verloopt het opzetten van een assessment nog intuïtiever. Moesten er toch nog vragen opduiken dan kunnen jullie de herwerkte handleiding raadplegen. En uiteraard kunnen jullie ons ook steeds contacteren met vragen, opmerkingen, feedback, etc.

Veel succes!

Het Comproved team

Share this