5 jaar Comproved in sleutelmomenten

5 jaar Comproved in sleutelmomenten

Op 26 november 2023 mocht Comproved 5 kaarsjes uitblazen. Dat vonden we het uitgelezen moment om even terug te kijken op de belangrijkste momenten van de afgelopen jaren. Dus bij deze: een foto-overzicht van 5 jaar Comproved. 

winnaars D-pac inspiratie award
15 november 2017

Om het onderzoeksproject op een gepaste manier af te sluiten, organiseert het D-PAC-team een eindevent met een heuse awarduitreiking. Onderzoekers Nina Vandermeulen en Brenda van den Broek gaan aan de haal met de D-PAC Inspiratie Award.

oprichting comproved
26 november 2018

Maarten Goossens, Marije Lesterhuis, Roos Van Gasse en Sven De Maeyer ondertekenen de documenten waarmee D-PAC als onderneming officieel opgericht wordt.

tool versie shareworks
Februari 2019

Comproved gaat in zee met Shareworks, dat de tool in een nieuw jasje steekt.

d-pac wordt comproved
September 2019

De transformatie van onderzoeksproject naar spin-off is compleet. De onderneming krijgt een nieuwe naam: Comproved.

leerlingen activeren vanop afstand
2020 - 2021

Het onlineonderwijs, en dus ook Comproved, krijgt een boost tijdens de coronaperiode. Comproved deelt tips om leerlingen te activeren vanop afstand.

uitbreiding team comproved
2022

Het team krijgt versterking: Tine Stoop ontfermt zich vanaf nu over de marketing en communicatie. Michiel De Vrindt start zijn doctoraatsproject bij Comproved. Zijn missie is het beoordelingsproces van comparatief beoordelen verbeteren met behulp van Artificiële Intelligentie.

onderzoeksbijeenkomst comproved
2 december 2022

Tijdens een research meeting rond comparatief beoordelen stellen verschillende onderzoekers, waaronder Tine Mombaers, Janneke Stuulen, Bram Vaessen en Michiel De Vrindt, hun onderzoek voor.

stephanie kruiper
September 2023

Stephanie Kruiper komt het team gedurende enkele maanden versterken. Als onderwijskundige en ervaringsdeskundige in het gebruik van de comparing-tool zal ze docenten ondersteunen makkelijker met de methode aan de slag te gaan.

feedback actieplan
November 2023

De nieuwe feature 'feedback actieplan' wordt gelanceerd.

5 jaar comproved
26 november 2023

Comproved bestaat 5 jaar. Er worden plannen gemaakt voor een Comproved Academy.

Share this